جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه صنعتی قوچان پیرامونِ مسائل سیاسی روز برگزار شد

۲۵ مهر ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۶ کد : ۱۲۵۵ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه صنعتی قوچان پیرامونِ مسائل سیاسی روز و در سالن جلسات ساختمان شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.
جلسه هم اندیشی اساتید دانشگاه صنعتی قوچان پیرامونِ مسائل سیاسی روز برگزار شد

در این جلسه جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای حجت الاسلام و المسلمن سید حسن سیدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه صنعتی قوچان، اعضای محترم هیات رئیسه و تعدادی از مدیران محترم و اساتید فرهیخته این دانشگاه حضور داشتند.

این مراسم با ارائه سخنرانی از سوی جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین سید حسن سیدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه صنعتی قوچان و جناب آقای دکتر سیدجلال امینی، کارشناس و تحلیلگر سیاسی و مدرس دانشگاه ادامه داشت.

در ابتدای جلسه جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین سید حسن سیدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ضمن خیرمقدم به حاضران جلسه در خصوص برگزاری این جلسه گفت: این جلسه به همت دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه و با هدف پرسش و پاسخ جهت مسائل سیاسی روز در کشور برگزار شده است.

در ادامه این جلسه جناب آقای دکتر امینی کارشناس و تحلیلگر سیاسی و مدرس دانشگاه نیز به بررسی مسائل سیاسی روز اشاره و برخی از حوادث و اتفاقات گذشته، بالاخص اغتشاشات اخیر در کشور را تحلیل نمودند.