مدیر جدید حوزه اداری و پشتیبانی دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد

۳۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۷ کد : ۱۲۷ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر علی اصغر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای جلال منصوری به عنوان سرپرست مدیریت امور اداری و پشتیانی این دانشگاه منصوب شد.
مدیر جدید حوزه اداری و پشتیبانی دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر علی اصغر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای جلال منصوری به عنوان سرپرست مدیریت امور اداری و پشتیانی این دانشگاه منصوب شد.

در این حکم آمده است؛

با سلام و احترام ؛
    نظر به مراتب تعهد، دانش، شایستگی و تجارب جنابعالی، با پیشنهاد سرپرست معاونت اداری و مالی و به استناد مصوبه سوم جلسه هیات اجرایی منابع انسانی اعضاء غیر هیأت علمی مورخ   1399/5/28، به موجب این ابلاغ از 1399/6/1 به عنوان سرپرست مدیریت امور اداری و پشتیبانی در دانشگاه صنعتی قوچان منصوب می شوید.
امید است با استعانت از درگاه خداوند متعال و با بهره گیری از همکاری و همدلی سایر دانشگاهیان در راستای تحقق اهداف عالی دانشگاه موفق و مؤید باشید.