نشست همکاری نمایندگان مجتمع پژوهشی زنده یاد دکتر حسین پور در واحد پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

۰۷ آبان ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۷ کد : ۱۲۷۲ اخبار دانشگاه اخبار پژوهشی و فناوری
تعداد بازدید:۱۸۹
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، نشست همکاری نمایندگان مجتمع پژوهشی زنده یاد دکتر حسین پور در واحد پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی قوچان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، ​نشست هم اندیشی و بررسی ظرفیت های دانشگاه صنعتی با حضور نمایندگان مجتمع پژوهشی زنده یاد دکتر حسین پور در واحد پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی قوچان برگزار گردید.

دکتر عنبرسوز مدیریت پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی قوچان، در توضیحات این جلسه بیان کرد: مراکز رشد و نوآوری در اکوسیستم های توسعه یافته از ابزارهای کلیدی اقتصادی برای تکمیل زنجیره ایده به ثروت غیرنفتی و دانش‌بنیان می باشند. در این راستا، می بایست نگاه جامعه دانش‌بنیان شده و ارتباط موثری فی ما بین دانشگاه و صنعت ایجاد شود. لذا، نشست امروز با هدف سازماندهی، بکارگیری و حمایت مادی و معنوی از نخبگان علمی و دانشجویی دانشگاه صنعتی قوچان در راستای پاسخگویی به نیازهای فناورانه و دانش بنیان کشور برگزار شد.

وی در ادامه افزود: در این جلسه مقرر شده است طی تفاهم نامه ای همکاری رسمی دانشگاه صنعتی قوچان با مجتمع پژوهشی زنده یاد دکتر حسین پور آغاز شود.

از مفاد این تفاهم نامه به ارائه لیست نیازهای به روز صنعت به دانشگاه و ارائه حمایت های مادی و معنوی مجتمع پژوهشی زنده یاد دکتر حسین پور از اجرای پروژه ها به صورت پروژه های رشدی، پایان نامه های دانشجویی و هسته های علمی پژوهشی زیر نظر نخبگان علمی اشاره داشتند.

واحد پژوهش و فناوری دانشگاه از کلیه نخبگان علمی و دانشجویی دعوت به همکاری نموده و علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت لیست نیازهای صنعتی و مطرح کشور با شماره 05147017270 خانم استادزاده تماس داشته باشند.

در این جلسه جناب آقای دکتر عنبرسوز مدیریت پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی قوچان و جناب آقای دکتر قهرمانی مقدم مدیریت فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان حضور داشتند.