جمعی از مسئولین محترم شهرستان قوچان از سومین روز برگزاری آزمون سراسری در حوزه امتحانی این شهرستان بازدید به عمل آوردند

۳۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۲:۰۲ کد : ۱۲۸ اخبار دانشگاه
در سومین روز برگزاری این آزمون ویژه داوطلبان علوم تجربی، امروز جمعه ۳۱ مرداد ماه ۱۳۹۹ مسئولین محترم شهرستان از نحوه برگزاری این آزمون بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی #دانشگاهصنعتیقوچان؛ آزمون سراسری سال ۹۹ در چهار روز در دانشگاه صنعتی قوچان به عنوان حوزه اصلی در حال برگزاری است.

‏در این بازدید، جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین دکتر دستجردی امام جمعه معزز شهرستان، جناب آقای مهندس رجائی نیا فرماندار محترم شهرستان، جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان و تعدادی دیگر از مسئولین شهرستان حضور داشتند.