مدیریت امور پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی قوچان خبر داد؛

رویداد همفکر قوچان مجدد به صورت حضوری به فعالیت هایش ادامه می دهد

۱۱ آبان ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۰ کد : ۱۲۸۳ اخبار دانشگاه اخبار پژوهشی و فناوری
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، آقای دکتر عنبرسوز مدیریت محترم امور پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی قوچان خبر از برگزاری مجدد رویداد همفکر قوچان به صورت حضوری داد.
رویداد همفکر قوچان مجدد به صورت حضوری به فعالیت هایش ادامه می دهد

مدیریت محترم پژوهش و فناوری در ادامه تصریح کرد: رویداد همفکر در ایام کرونا و با توجه به مشکلات آن مقطع تعطیل نشد و به صورت مجازی فعالیت خود را ادامه داد و با توجه به بهبود شرایط، از روز چهارشنبه مورخ 1401/07/24 به صورت حضوری اقدام به برگزاری جلسات نموده ایم.

وی خاطرنشان کرد: “رویداد همفکر” گردهمایی هفتگی برای افراد مختلف با تخصص و تفکرات گوناگون است که سعی دارند با مشورت و همفکری، آغازگر یک کسب و کار جدید باشند یا برای تکمیل تیم کاری خود به دنبال افراد متخصص می گردند و مهم تر اینکه در این جلسات افراد در دایره گسترده ای از روابط، ایده ها، همفکری ها و دانش روز استارتاپی قرار می گیرند. شرکت کنندگان این رویداد می توانند با مشورت گرفتن از افراد مختلف که هریک دارای تخصصی هستند، ایده های خود  برای ایجاد کسب و کار جدیدشان را سنجش و توسعه داده و یا با توجه به تخصصی که دارند به استخدام یا عضویت تیم های کاری فعال درآیند.

گفتنی است، این رویداد هفتگی فرصت نابی برای کار آفرینان، برنامه نویسان، طراحان، هنرمندان و سرمایه گذاران است که به شبکه سازی، تبادل نظر و یادگیری از یکدیگر بپردازند.

زمان برگزاری: یکشنبه ها ساعت 12 الی 13:30

واحد پژوهش و فناوری دانشگاه از کلیه علاقمندان و دانشجویان دعوت به حضور در جلسات و هم اندیشی می نماید و می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره 05147017270 خانم استادزاده تماس داشته باشید.