حجت الاسلام و المسلمین سید حسن سیدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قوچان مطرح کرد؛

تفکر بسیجی سازندگی ایجاد می‌کند

۰۵ آذر ۱۴۰۱ | ۲۱:۲۰ کد : ۱۳۲۶ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها
جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین سید حسن سیدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قوچان به مناسبت هفته بسیج گفت: هم اکنون در هفته بسیج به سر می بریم و امروز سالروز تاسیس بسیج مستضعفین به دستور امام راحل (ره) می باشد که جا دارد این روز و هفته را خدمت همه شما خصوصا عزیزان بسیجی تبریک عرض نمایم.
تفکر بسیجی سازندگی ایجاد می‌کند

بسیج در بعد از انقلاب همواره در کنار مردم بوده و این امر را به خوبی انجام داده است.

بسیج و بسیجی بدون هیچگونه چشم‌داشتی فعال بوده و توانسته است در بزنگاه های تاریخی کمک حال نظام مقدس و مدافع مردم باشد.

برای اینکه بتوانیم بسیجی واقعی باشیم باید تفکر بسیجی داشته باشیم و لزوما نیازمند این نیست که حتما یک سری شرایط را داشته باشیم، چرا که تفکر بسیجی سازندگی ایجاد می‌کند، شما دانشجویان و اساتید عزیز که در حال درس خواندن و تدریس و خدمت هستید همواره بسیجی هستید و کار بسیج را انجام می‌دهید.

وی در ادامه به پیروزی تیم فوتبال کشورمان برابر ولز اشاره و گفت: هر زمانی که ما اتحاد داشتیم و وحدت را پیش گرفتیم برنده بوده ایم.

چه در سیاست، چه در اقتصاد و چه در ورزش، همواره اتحاد رمز پیروزی است و خدا رو شکر با همین اتحاد دیروز شاهد این بودیم که دلاورمردان ملی فوتبال توانستند دل ملت را شاد کنند.

هر کسی به هر نحوی به اعتلای نظام ایران اسلامی کمک کند لبیک به ندای شهدا گفته است. توجه داشته باشیم که امروز دشمن و در راس آن آمریکای جنایتکار بدنبال دشمنی بوده و هست و خواهد بود.

اغتشاشات عده ای امروزه در ایران اسلامی بخاطر همین است که دوباره تسلط شیطان بزرگ را بر این ملت هموار کنند و آمریکا هیچگاه با ملت ایران کنار نخواهد آمد مگر اینکه بله قربانگوی آنان شویم و از اصول خودمان کوتاه بیائیم اما کور خواندهداند ملت استوار پای اصول خویش ایستاده و هرگز تن به ذلت نخواهد داد.
وی در پایان با آرزوی سلامتی برای رهبر و ملت غیور ایران اسلامی یاد و خاطره همه شهدا خصوصا شهدای اخیر را گرامی داشت.