دوره آموزشی ضمن خدمت (از آگاهی تا رویش در مسیر شکوفایی) برگزار شد.

۰۷ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۰ کد : ۱۳۳۱ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۷۱
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دوره آموزشی ضمن خدمت (از آگاهی تا رویش در مسیر شکوفایی) با رویکرد مباحث تربیتی و اخلاقی با حضور جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین لطیفی ویژه کارکنان محترم دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.
دوره آموزشی ضمن خدمت (از آگاهی تا رویش در مسیر شکوفایی) برگزار شد.

این دوره در راستای توانمند سازی کارکنان و بهره مندی از معارف ناب الهی و اسلامی برگزار می گردد.

گفتنی است، این جلسه هر هفته روز های دوشنبه به مدت 5 هفته از تاریخ 16 آبان ماه ساعت 7/30 الی 8/15 در آمفی تئاتر دانشگاه در حال برگزاری است که این هفته چهارمین جلسه آن بود.