جلسه هم اندیشی دانشجویان بسیجی با حضور مسئولین دانشگاه برگزار شد

۰۷ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۸ کد : ۱۳۳۲ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جلسه هم اندیشی فرهنگی با حضور جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین سید حسن سیدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه، جناب آقای دکتر خانی دهنوی معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی، جناب آقای دکتر جعفرزاده مسئول محترم دفتر نظارت وارزیابی و تعدادی از دانشجویان این دانشگاه برگزار گردید.
جلسه هم اندیشی دانشجویان بسیجی با حضور مسئولین دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جلسه هم اندیشی فرهنگی با حضور جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین سید حسن سیدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه، جناب آقای دکتر خانی دهنوی معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی، جناب آقای دکتر جعفرزاده مسئول محترم دفتر نظارت وارزیابی و تعدادی از دانشجویان این دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه که به مناسبت هفته بسیج برگزار شد، مسئولین دانشگاه هفته بسیج را خدمت دانشجویان بسیجی تبریک گفتند و در ادامه این جلسه صمیمی در خصوص فعالیت های آتی بسیج و دیگر فعالیت های فرهنگی مرتبط بحث و تبادل نظر شد.

گفتنی است، در این جلسه کادر دانشجویان بسیجی خواهر و برادر دانشگاه حضور داشتند.