بازدید ریاست به همراه دانشجویان دانشگاه از آشپزخانه محل طبخ غذای دانشجویی دانشگاه

۰۹ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۶ کد : ۱۳۴۳ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر خانی دهنوی معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی، جناب آقای دکتر فربد مدیر محترم دانشجویی به همراه تعدادی از کارشناسان حوزه دانشجویی و همچنین تعدادی از دانشجویان گرامی این دانشگاه از آشپزخانه محل طبخ غذای دانشجویان محترم دانشگاه صنعتی قوچان بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید، روند طبخ غذا، بهداشت محیط، نگهداری مواد غذایی در انبارها، سلامت کارکنان آشپزخانه و ... مورد بررسی قرار گرفت.

دانشجویان حاضر که به نمایندگی از دانشجویان در این بازدید حضور داشتند، نحوه طبخ و همچنین کیفیت غذا را خوب ارزیابی کردند.