رویداد سخنرانی به سبک TEDx در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، رویداد سخنرانی به سبک TEDx در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار گردید.
رویداد سخنرانی به سبک TEDx در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

این رویداد در تاریخ دوشنبه 28 آذرماه و در سالن آمفی تئاتر ساختمان شهید سلیمانی دانشگاه صنعتی قوچان برگزار و با استقبال بسیار خوب دانشجویان مواجه شد.

در این برنامه که بیش از 3 ساعت طول کشید، سخنرانان راه های موفقیت در زندگی و کسب و کار را آموزش دادند.

در ابتدای این برنامه جناب آقای دکتر نجاتی معاونت محترم آموزشی و پژوهش دانشگاه صنعتی قوچان ضمن خیر مقدم به تمامی حاضران گفت: اجرای این قبیل برنامه ها کمک می کند تا با برنامه ریزی بهتری به سمت آینده حرکت کنیم و بر همین اساس این برنامه امسال برگزار شد.

در ادامه این برنامه خانم مهندس استادزاده به عنوان دبیر برگزاری این مراسم ضمن خیرمقدم به حاضران توضیحاتی را در خصوص این برنامه ارائه نمودند.

در ادامه نیز دکتر فریبرز دخانیان منتور و مشاور پارک علم و فناوری و شتابدهنده فردوسی، دکتر علی جاهدی رئیس مرکز ict پارک مشهد، مهندس حجت عابد عضو هیات مدیره شتابدهنده و استودیو نوآوری شهری ماموت و مهندس صادق جبلی موسس و مدیرعامل شرکت بازی سازی طراحان قلم سفید به عنوان سخنرانان این برنامه به ارائه مطالب خود پرداختند.

گفتنی است این برنامه به همت حوزه پژوهش دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.