افتخاری دیگر برای دانشگاه صنعتی قوچان؛

دکتر ستار مالکی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان به عنوان فناور برتر کشوری انتخاب شد

۳۰ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۰ کد : ۱۳۹۲ اخبار دانشگاه اخبار پژوهشی و فناوری
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، بیست و سومین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده، با حضور دکتر محمدعلی زلفی‌گل وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، علی خیرالدین معاون فناوری و پیمان صالحی معاون پژوهشی وزیر علوم امروز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

در این مراسم فناوران در ۵ بخش "فناور برتر دانشگاهی"، "فناور برتر پارکی (مستقر در پارک‌های علم و فناوری) "، "فناور برتر مرکز رشدی (مستقر در مراکز رشد)"، "فناور برتر دانشجویی" و "فناور برتر دستگاهی" (فناوران دستگاه‌های دیگر) معرفی شدند. همچنین پژوهشگران برتر از دانشگاه‌ها و مراکز وابسته به وزارت علوم و دستگاه‌های دیگر، نشریات برگزیده و انجمن علمی برگزیده نیز تعیین و تقدیر شدند.

در بخش فناور برتر دانشگاهی جناب آقای دکتر ستار مالکی از اعضای محترم هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان به عنوان فناور برتر معرفی شدند و از طرف وزیر محترم علوم با اهدا لوح، تندیس و هدایایی مورد تقدیر قرار گرفتند.

گفتنی است در این مراسم جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان نیز حضور داشتند.