دهمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه برگزار شد

۰۳ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۵ کد : ۱۴۴۸ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دهمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.
دهمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه برگزار شد

این جلسه با حضور جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین سید حسن سیدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه، جناب آقای دکتر خانی دهنوئی معاونت محترم امور دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی، جناب آقای دکتر جعفر زاده سرپرست محترم دفتر نظارت و ارزیابی، جناب آقای دکتر قهرمانی مقدم سرپرست گروه امور فرهنگی و اجتماعی، جناب آقای علیزاده کارشناس امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و تعدادی از نماینده های محترم دانشجویان برگزار شد.

در این جلسه در خصوص برنامه های مربوط به دهه مبارک فجر 1401 بحث، تبادل نظر و تصمیم گیری شد.