حجت الاسلام سیدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قوچان مطرح کرد؛

اعتکاف دانشگاهیان شهرستان قوچان برگزار می گردد

۰۴ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۱ کد : ۱۴۶۰ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۱۵
اعتکاف دانشگاهیان شهرستان قوچان برگزار می گردد

حجت الاسلام سید حسن سیدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قوچان در خصوص برگزار مراسم اعتکاف دانشگاهیان شهرستان قوچان گفت: ضمن عرض تبریک حلول ماه رجب و تبریک اعیاد این ماه شریف و با توجه به تاکید فراوان در آیات و روایات در خصوص اهمیت و توجه به این ماه شریف و قرار گرفتن ایام البیض یعنی روز ۱۳ و ۱۴ و ۱۵ ماه رجب که ایام اعتکاف در این سه روز برگزار میگردد و از اهمیت بالایی برخوردار است، بر همین اساس مقرر شد انشالله مراسم معنوی اعتکاف دانشگاهیان ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان در روز های ۱۳، ۱۴ و ۱۵ ماه رجب مصادف با پانزدهم، شانزدهم و هفدهم بهمن ماه برگزار گردد.

وی افزود: اعتکاف برادران در مسجد جامع امام خمینی (ره) شهرستان قوچان برگزار خواهد شد و مقرر شده که اگر انشالله ثبت نام خواهران از همه مراکز آموزش عالی شهرستان قوچان به 40 نفر رسید در مسجد امام رضا علیه السلام دانشگاه آزاد اسلامی برگزار گردد.

با توجه به این که یکی از شرایط اعتکاف حضور در مسجد است و اگر با توجه به تعطیلی خوابگاه‌ها تعداد کمتر از ۴۰ نفر بشود در مساجد شهرستان که از طرف سازمان تبلیغات برنامه ریزی شده ویژه خواهران چند مسجد است.

انشالله اساتید و کارکنان و دانشجویان عزیز خواهر در آن مساجد شرکت خواهند کرد.

مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قوچان ادامه داد: زمان ثبت نام از سوم بهمن شروع شده و تا 10 بهمن ادامه خواهد داشت و با توجه به اینکه بعد از دهم باید برنامه‌ریزی بشود نسبت به برگزاری این مراسم عزیزانی که تمایل به شرکت در مراسم معنوی اعتکاف دارند مقرر شده است، انشاالله به دفتر نهاد رهبری در دانشگاه مراجعه نمایند و یا با شماره های داخلی نهاد تماس بگیرند و یا نام نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی خود را رو به سامانه پیامکی 30005006006710 ارسال نمایند.

وی در خصوص هزینه این مراسم نیز گفت: هزینه در نظر گرفته شده برای هر نفر 300 هزار تومان در نظر گرفته شده که ۷۰ درصد هزینه را مقرر شده از دانشگاه پرداخت شود و مابقی را شرکت کننده پرداخت نماید.

البته بعد از ثبت نام متقاضی، جهت واریز مبلغ حق شرکت کننده، شماره حساب یا شماره کارت به دوستان داده خواهد شد.

امیدواریم که انشالله خداوند به همه ما توفیق عبادت و بندگی بیشتر و بهره‌برداری هرچه بیشتر از این ماه عزیز عنایت فرماید.