۱۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۲۰:۲۵ کد : ۱۴۷۵ اخبار دانشگاه
برگزاری دوره آموزشی مدیریت هوشمند انرژی در پالایشگاه گاز شهید هاشمی نژاد توسط گروه مهندسی انرژی دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

برگزاری دوره آموزشی مدیریت هوشمند انرژی در پالایشگاه گاز شهید هاشمی نژاد توسط گروه مهندسی انرژی دانشگاه صنعتی قوچان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در راستای توسعه اثربخشی دانشگاه، دوره آموزشی سامانه تصمیم ساز هوشمند مدیریت  انرژی در پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد توسط آقای دکتر علی فرزانه، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان، با حضور مدیران و کارشناسان ارشد واحدهای عملیاتی این مجموعه برگزار گردید.