نمایشگاه خوشنویسی "کاتبان وحی" در دانشگاه صنعتی قوچان بازگشائی گردید

۰۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۰ کد : ۱۵۰۸ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، نمایشگاه خوشنویسی "کاتبان وحی" با آثاری از خانواده هنرمند ادیبی در دانشگاه صنعتی قوچان بازگشائی گردید.
نمایشگاه خوشنویسی "کاتبان وحی" در دانشگاه صنعتی قوچان بازگشائی گردید

در این نمایشگاه آثاری بی بدیل از آقای ابراهیم ادیبی به همراه سه دختر هنرمند ایشان خانم فاطمه ادیبی ۱۸ ساله، خانم ریحانه ادیبی ۱۱ ساله و خانم حنانه ادیبی ۷ ساله با موضوعات قرآنی ، ادعیه و ابیات فارسی به نمایش درآمده و از این خانواده هنرمند تجلیل به عمل آمد.
همچنین لازم به ذکر است که همین نمایشگاه از تاریخ ۳ اسفند لغایت ۶ اسفند ۱۴۰۱ در محل نگارخانه کتیبه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قوچان به نمایش درخواهد آمد.