دیدار ریاست و اعضای هیات رئیسه دانشگاه با فرمانده سپاه ناحیه قوچان به مناسبت روز پاسدار

۰۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۰ کد : ۱۵۱۷ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان، آقای حجت الاسلام و المسلمین سید حسن سیدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه و آقای دکتر خانی دهنوی معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه به مناسبت روز پاسدار با جناب آقای سرهنگ زرقانی فرمانده محترم سپاه ناحیه قوچان دیدار کردند.

جناب آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه در این دیدار ضمن تبریک روز پاسدار خدمت جناب سرهنگ زرقانی و همکارانشان از فعالیت های سپاه تشکر نمودند.

در ادامه نیز جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین سید حسن سیدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، از فعالیت های شبانه روزی سپاه به خصوص در اغتشاشات اخیر تقدیر و تشکر نمودند.

همچنین جناب آقای دکتر خانی نیز این روز را خدمت جناب سرهنگ زرقانی و همکارانشان تبریک گفته و سپاه را نهادی مهم در امنیت کشور معرفی کردند.

در ادامه نیز جناب آقای سرهنگ زرقانی، ضمن تشکر از حضور ریاست و اعضای هیات رئیسه این دانشگاه در ستاد فرماندهی سپاه ناحیه قوچان، انتصاب جناب آقای دکتر مهدویان را به سمت ریاست دانشگاه صنعتی قوچان تبریک گفتند و خاطرنشان کردند: دانشگاه نقش مهمی در جامعه دارد و می تواند بسیاری از مشکلات را توسط اساتید و نخبگان حل و فصل نماید.