بازدید سرپرست دفتر گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه به همراه جمعی از اعضای هیئت علمی گروه مهندسی شیمی از مجتمع پتروشیمی پارس

۰۸ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۹ کد : ۱۵۲۰ اخبار دانشگاه
بازدید سرپرست دفتر گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه به همراه جمعی از اعضای هیئت علمی گروه مهندسی شیمی با هدف معرفی ظرفیتهای دانشگاه و احصا نیازهای تحقیقاتی مجتمع پتروشیمی پارس (واقع در منطقه ویژه اقتصادی پارس-عسلویه) برگزار گردید. جلسات با مدیریت واحدهای خدمات مهندسی، آزمایشگاه و HSE و بازدید از سایتهای بهره برداری و آزمایشگاه مجموعه پتروشیمی پارس از اهم اقدامات این برنامه بود.