بازدید جناب آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان از روند برگزاری آزمون دکتری

۱۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۲۳:۰۲ کد : ۱۵۲۹ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای قامتی مدیریت محترم حراست و جناب آقای دکتر فربد مدیریت محترم دانشجویی و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در قوچان از محل برگزاری آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) سال ۱۴۰۲ در اوایل صبح روز پنجشنبه ۱۱ اسفند ماه و قبل از شروع فرآیند برگزاری آزمون دکتری بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید قبل از شروع آزمون انجام شد، جناب آقای دکتر مهدویان ضمن عرض خسته نباشید به عوامل اجرایی و خوش‌آمدگویی به داوطلبان آزمون دکتری و شنیدن نظرات آنها، اعلام نمودند برگزاری آزمون‌های سازمان سنجش در دانشگاه صنعتی قوچان به جهت رفاه حال داوطلبان عزیز قوچانی و شهرستانهای اطراف می‌باشد که جا دارد از همکاری خوب ادارات مختلف شهرستان در برگزاری آزمونها تشکر و قدردانی گردد.

تعدادی از داوطلبان نیز پس از پایان این آزمون، ضمن تشکر از حضور ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، از برگزاری آزمون دکتری تخصصی در شهرستان قوچان ابراز رضایت نموده و مراتب تشکر و قدردانی خود را اعلام نمودند.