طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر مجید مهدویان، ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان؛

جناب آقای دکتر سید محمد علی امین یزدی به سمت " سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی" دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد

۲۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۲۱:۱۷ کد : ۱۵۴۲ اخبار دانشگاه اخبار پژوهشی و فناوری
طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر سید محمد علی امین یزدی عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی مکانیک این دانشگاه به عنوان “سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی ” دانشگاه منصوب شد.

در این حکم آمده است:

سلام علیکم؛
      احتراماٌ نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب جناب عالی به موجب این حکم و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی از تاریخ 1401/12/23به عنوان “سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی” در دانشگاه صنعتی قوچان منصوب می شوید.
امید است با پشتکار، دلسوزی و استعانت از درگاه خداوند متعال و با بهره‌ گیری از ظرفیتهای موجود در دانشگاه در راستای تحقق اهداف عالی دانشگاه موفق باشید.

همچنین جناب آقای دکتر مهدویان در پیامی جداگانه از زحمات جناب آقای دکتر آرمان نجاتی “سرپرست سابق معاونت آموزشی و پژوهشی” این دانشگاه تقدیر و تشکر کرد.

کلید واژه ها: انتصاب معاونت آموزشی و پژوهشی سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی