آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۲ در شهرستان قوچان برگزار شد

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۲۲:۰۶ کد : ۱۵۸۵ اخبار دانشگاه
آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۲، نوبت صبح روز جمعه ۸ اردیبهشت ماه با حضور ۲۴۸۱ نفر  داوطلب (۲۱۱۹ خواهران، ۳۶۲ برادران) در شهرستان قوچان برگزار شد.
آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۲ در شهرستان قوچان برگزار شد

آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۲، نوبت صبح روز جمعه ۸ اردیبهشت ماه با حضور 2481 نفر  داوطلب (2119 خواهران، 362 برادران) در شهرستان قوچان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، این آزمون در شهرستان قوچان در دانشگاه‌‌ صنعتی قوچان، دانشگاه پیام نور قوچان و اداره آموزش و پرورش قوچان برگزار شد.

تعداد 1500 داوطلب خواهران در دانشگاه‌های صنعتی و پیام نور قوچان (با مسئولیت دانشگاه صنعتی قوچان) آزمون دادند.

با توجه به‌ تعداد زیاد داوطلبان، به پیشنهاد دانشگاه صنعتی قوچان و موافقت سازمان سنجش، مابقی داوطلبان به تعداد 981 نفر نیز بطور مستقل در دبیرستان‌های تعیین شده توسط اداره آموزش و پرورش (با مسئولیت اداره آموزش و پرورش قوچان) آزمون دادند.

باجه رفع نقص کارت شرکت در آزمون و همچنین مخزن اصلی (قرنطینه) شهرستان نیز در دانشگاه صنعتی قوچان مستقر بود.

این آزمون پرجمعیت‌ترین آزمون‌ چند سال اخیر (از لحاظ تعداد داوطلب در یک نوبت) بود که با حضور داوطلبان شهرستانهای قوچان و درگز در محل‌های مختلفی در شهرستان قوچان برگزار شد.