سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه صنعتی قوچان با رئیس میراث فرهنگی قوچان دیدار و گفتگو کرد

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۲ کد : ۱۵۹۶ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی، دکتر علی فرزانه سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه صنعتی قوچان روز گذشته با مهندس مجید سعیدیان ریاست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان قوچان در محل این اداره دیدار و در خصوص بررسی چگونگی افزایش سطح همکاری به بحث و گفتگو پرداخت.

دکتر علی فرزانه در ابتدا با توجه به ظرفیت های تاریخی و جاذبه های گردشگری بی نظیر شهرستان قوچان گفت: آماده هر گونه همکاری در جهت رفع مشکلات موجود و ارائه مشاوره به علاقه مندان سرمایه گذاری در این حوزه ها هستیم.

وی افزود در حال حاضر با توجه به سیاست های ابلاغی از سوی وزارت عتف در خصوص مهارت آموزی دانشجویان تفاهم نامه ای با مرکز آموزش فنی و حرفه شهرستان قوچان منعقد کرده ایم و مشتاقیم از هنرمندان و فعالان حوزه صنایع دستی در شهرستان به عنوان مربی در خوابگاه های دانشجویی بهره گیریم تا علاوه بر فراگرفتن این مهارت، این هنرهای اصیل ایرانی را که سابقه بسیار طولانی در فرهنگ و تمدن این منطقه از ایران اسلامی دارد و شاید تا حدود زیادی مغفول و گمنام بوده به نسل آینده معرفی نماییم.

در ادامه مهندس سعیدیان رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قوچان ضمن ابراز خرسندی از این دیدار اعلام کرد: آماده هرگونه همکاری با دانشگاه صنعتی قوچان در هر یک از موارد طرح شده هستیم. قطعاً حضور و ورود دانشگاهیان در طرح ها و برنامه های ما، به رشد و توسعه صنعت گردشگری و صنایع دستی در سطوح منطقه ای و کشوری کمک شایانی خواهد نمود.

سعیدیان افزود: متاسفانه شهر تاریخی قوچان علیرغم داشتن ظرفیت های بالقوه فراوان در حوزه گردشگری و صنایع دستی پیشرفتی در این زمینه نداشته و اندک آثار تاریخی باقی مانده با بی توجهی مسئولان وقت در حال نابودی است که امیدواریم با ورود گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه صنعتی قوچان و ارائه مشاوره به سرمایه گذاران علاقه مند در این زمینه ها گردشگری قوچان با وجود مناطق بکر و طبیعت بی نظیر رونق بیشتری یابد.

در پایان این جلسه پس از انجام رایزنی‌ها و هماهنگی های لازم؛ مقرر شد برنامه گرامیداشت هفته میراث فرهنگی استان خراسان رضوی در اوایل خرداد ماه سال جاری با همکاری کلیه دستگاه ها و نهادهای ذیربط در محل دانشگاه صنعتی قوچان برگزار و تفاهم نامه همکاری نبز منعقد گردد.