مراسم روز بزرگداشت مقام استاد در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۹ کد : ۱۶۰۱ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مراسم گرامیداشت مقام شامخ استاد در دانشگاه صنعتی قوچان با حضور ریاست محترم، اعضای محترم هیات رئیسه و جمعی از اعضای محترم هیات علمی و اساتید فرهیخته دانشگاه صنعتی قوچان در سالن آمفی تئاتر ساختمان شهید سلیمانی برگزار گردید.
مراسم روز بزرگداشت مقام استاد در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

در این مراسم جناب آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان ضمن تبریک روز معلم و استاد و گرامیداشت یاد خاطره شهید آیت الله مطهری گفت: ابتدا جا دارد از تمامی شما عزیزان و اساتید بزرگوار که در طول سال زحمات بسیار زیادی را کشیده اید تقدیر و تشکر ویژه ای داشته باشم، چرا که با فعالیت ها و روش های که دارید قطعا بر روی ذهن و اندیشه جوانان تاثیرگذار هستید و آینده این عزیزان را شکل خواهید داد.

وی در ادامه ضمن تشکر از حوزه آموزش بابت برگزاری این مراسم تصریح کرد: استاد و معلم همواره در جامعه دارای نقش بسیار مهم و حیاتی است به طوری که یک صحبت و جمله کوتاه از استاد در کلاس درس می تواند تاثیر بسیار زیادی داشته باشد.

ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان در ادامه خاطرنشان کرد: امیدواریم خداوند توفیق دهد تا همه ما در شغل شریف معلمی موفق باشیم و اثراتی که رفتار و کردار ما در کلاس می گذارد به درستی به نسل های بعدی منتقل گردد که قطعا تاثیرگذار خواهد بود.

در ادامه این مراسم جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین سید حسن سیدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قوچان نیز ضمن تبریک روز معلم و گرامیداشت یاد خاطره شهید مطهری گفت: جایگاه اساتید در جامعه بسیار مهم می باشد و تاثیری که شما اساتید در کلاس های درس دارید بسیار بالاست و خواهشی که دارم این است که نسبت به روشن کردن دانشجویان و مسائلی که می تواند مسیر درست را به دانشجویان نشان دهد دریغ نکنید.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: بعد از 44 سال از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و ریخته شدن خون حدود 300 هزار شهید، وظیفه ماست که نسبت به این عزیزان بی تفاوت نباشیم.

وی خاطرنشان کرد: علی رغم مشکلات اقتصادی که در جامعه وجود دارد، بایستی دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی توسط اساتید محترم برای دانشجویان عزیز تبیین گردد.

در ادامه این مراسم آقای دکتر سید محمدعلی امین یزدی معاونت محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت الله مطهری و همچنین تبریک روز معلم و استاد در خصوص نحوه انتخاب اساتید سرآمد آموزشی توضیحاتی ارائه داد.

در ادامه این برنامه از سرآمدان برتر آموزشی دانشکده های مختلف تقدیر به عمل آمد.

دانشکده علوم مهندسی: آقای دکتر علی منصوری

دانشکده فناوری‌های نوین: آقای دکتر سید عرفان سلیمی پور

دانشکده برق و کامپیوتر: آقای دکتر اسماعیل محبوبی مقدم

همچنین به مناسبت روز مقام شامخ معلم و استاد، از نمایندگان هر گروه نیز تقدیر به عمل آمد.

گروه ریاضی: جناب آقای دکتر علی گنج بخش

گروه مهندسی کامپیوتر: جناب آقای دکتر محمدحسین سیگاری

گروه مهندسی مکانیک و صنایع: جناب آقای دکتر سید عرفان سلیمی پور

گروه مهندسی عمران: جناب آقای دکتر علی منصوری