مراسم تکریم و معارفه معاونت آموزشی و پژوهشی و تعدادی از مدیران دانشگاه برگزار شد

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۲ کد : ۱۶۰۲ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مراسم تکریم و معارفه معاونت آموزشی و پژوهشی و مدیران تعدادی از حوزه های مختلف که چندی پیش دستخوش تغییراتی شده بودند برگزار شد.

در معاونت آموزشی و پژوهشی، از زحمات دکتر نجاتی به عنوان سرپرست سابق معاونت آموزشی و پژوهشی تقدیر و دکتر سید محمدعلی امین یزدی به عنوان سرپرست جدید این معاونت معرفی شدند.

در حوزه مدیریت امور پژوهشی و فناوری از زحمات دکتر عنبرسوز تقدیر و دکتر ساعی مقدم به عنوان مدیر جدید این حوزه معرفی شدند.

در حوزه مدیریت امور مالی از زحمات تقی زاده تقدیر و خانم نرگس خان قیطاقی به عنوان مدیر جدید این حوزه معرفی شدند.

در گروه مهندسی مکانیک و صنایع از زحمات دکتر سیدمحمدعلی امین یزدی به عنوان مدیرگروه سابق مهندسی مکانیک و صنایع تقدیر و دکتر مسعود پور به عنوان مدیر جدید این گروه معارفه شدند.

همچنین در کانون بسیج اساتید نیز از زحمات دکتر فربد تقدیر و دکتر علی فرزانه به این مدیریت جدید کانون بسیج اساتید دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شدند.