افتتاحیه نمایشگاه اسناد خطی در دانشگاه صنعتی قوچان

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۲ کد : ۱۶۰۸ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، افتتاحیه نمایشگاه اسناد خطی به همت گروه فرهنگی دانشگاه و با مشارکت مجتمع فرهنگی آستان قدس در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.
افتتاحیه نمایشگاه اسناد خطی در دانشگاه صنعتی قوچان

در این مراسم آقای دکتر مهدویان ریاست دانشگاه، آقای حجت الاسلام والمسلمین سید حسن سیدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، آقای دکتر بیکی معاونت اداری و مالی، آقای دکتر خانی دهنوی معاونت دانشجویی و فرهنگی، آقای دکتر قهرمانلو مدیر فرهنگی و آقای هراتی رئیس مجتمع فرهنگی آستان قدس شهرستان قوچان به همراه تعدادی از مدیران، اساتید و کارکنان دانشگاه صنعتی قوچان حضور داشتند.

بعد از افتتاح نمایشگاه اسناد خطی در دانشگاه صنعتی قوچان، از کتابخانه این دانشگاه نیز بازدید به عمل آمد.

این نمایشگاه هم اکنون در ورودی ساختمان شهید سلیمانی برقرار می باشد.

گفتنی است، بعد از این افتتاحیه و بازدید از کتابخانه دانشگاه، جلسه ای پیرو همکاری های بیشتر دانشگاه صنعتی قوچان و آستان قدس برگزار شد.

طی جلسه که با حضور آقای دکتر خانی دهنوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد، مقرر گردید تفاهم نامه فی مابین دانشگاه و آستان قدس رضوی در زمینه های مختلف فرهنگی، کتابخانه ای، اسناد و .... منعقد گردد.