حضور مسئول دبیرخانه کمیسیون دانشجویی استان خراسان رضوی در دانشگاه صنعتی قوچان

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۳ کد : ۱۶۲۰ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مسئول دبیرخانه کمیسیون دانشجویی استان خراسان رضوی در سفری یک‌روزه به قوچان در دانشگاه صنعتی قوچان حضور یافت.
حضور مسئول دبیرخانه کمیسیون دانشجویی استان خراسان رضوی در دانشگاه صنعتی قوچان

این جلسه با حضور آقای دکتر مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان، آقای فرهی معاون مدیر کل سیاسی استانداری خراسان رضوی، آقای حجت الاسلام و المسلمین سید حسن سیدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، آقای دکتر بیکی معاونت اداری و مالی، آقای دکتر امین یزدی معاون آمزوشی و پژوهشی، آقای قامتی مدیر حراست، و آقای طاهری معاونت سیاسی و اجتماعی فرمانداری شهرستان قوچان برگزار شد.

آقای دکتر فراهی مسئول دبیرخانه کمیسیون دانشجویی استان خراسان رضوی گفت: دانشگاه ها باید در مسائل فرهنگی فعالیت های بیشتری داشته باشند که البته دانشگاه صنعتی قوچان این مورد را به خوبی انجام داده است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: امروز اساتید می توانند نقش بسیار زیادی در جامعه به خصوص در مسائل فرهنگی داشته باشند، به عنوان مثال نقشی که یک استاد سر کلاس می تواند ایفا کند شاید یک واعظ نتواند ایفا کند، چرا که جوان می داند واعظ برای گفتن چه حرف هایی می آید اما وقتی یک استاد در سر کلاس درس از مسائل فرهنگی صحبت می کند، دانشجو بهتر این مورد را درک می کند و می پذیرد.

در ادامه این برنامه آقای دکتر مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان نیز ضمن تشکر بابت حضور جناب آقای فراهی و آقای طاهری در دانشگاه صنعتی قوچان گفت: خوشبختانه در دانشگاه صنعتی قوچان همواره سعی شده است فعالیت های فرهنگی خوبی داشته باشیم و وظیفه ای که بر دوش دانشگاه ها و دانشگاه ما می باشد را به بهترین شکل ممکن انجام دهیم.

وی تصریح کرد: خوشبختانه اساتید ما نیز همواره سعی کرده اند مسائل مختلف به خصوص مسائل فرهنگی را به خوبی برای دانشجویان تبیین کنند.

در ادامه این برنامه، حاضران جلسه در مراسم عزاداری که به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شده بود شرکت کردند.

گفتنی است، بازدید از بخش های مختلف در دانشگاه صنعتی قوچان از دیگر برنامه های این حضور و سفر یک روزه بود.