سخنرانی دکتر مهدی نیکنام با عنوان "نانوساختارهای شبکه آلی-فلزی (MOF):: سنتز تا کاربردها" برگزار گردید.

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۱ کد : ۱۶۲۱ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، سخنرانی آقای دکتر مهدی نیکنام عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان با عنوان "نانوساختارهای شبکه آلی-فلزی (MOF):: سنتز تا کاربردها" در سالن جلسات ساختمان شهید سلیمانی برگزار گردید.

این سخنرانی تحت عنوان گزارشی از ماموریت ایشان در خارج از کشور و ویژه اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

گفتنی است این مراسم در روز یکشنبه 24 اردیبهشت 1402 برگزار شد.