بازدید معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قوچان از بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۱ کد : ۱۶۲۲ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، آقای دکتر سیدمحمدعلی امین یزدی، معاونت آموزشی و پژوهشی به همراه آقای دکتر علی فرزانه مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی قوچان به منظور بررسی ظرفیت‌های همکاری و ایجاد ارتباطات صنعتی در حوزه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، از بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران بازدید کردند.

در همین راستا، با تمرکز بر روی ارتقاء سطح دانش و فناوری دانشجویان و اساتید، ایجاد ارتباطات مستقیم با صنعت و کسب اطلاعات بروز در حوزه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از غرفه‌های صنایع شاخص این حوزه مورد بازدید به عمل آمد و در خصوص ظرفیت‌های همکاری بحث و تبادل نظر پرداخته شد.

همچنین گفتگوهای اختصاصی با ریاست پژوهشگاه صنعت نفت، مدیرکل پژوهش وزارت نفت و معاونت فناوری و نوآوری موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) صورت گرفت.

آشنایی با آخرین دستاوردهای صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران و جهان و برقراری ارتباطات علمی و صنعتی با سایر کشورهای حاضر در نمایشگاه از دیگر اهداف این بازدید بود.

بازدید از نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران به عنوان یک فرصت مناسب برای ایجاد ارتباطات و همکاری‌های صنعتی و پژوهشی بین دانشگاه صنعتی قوچان و سایر شرکت‌ها و مراکز تحقیقاتی در این حوزه ارزیابی شد.