دومین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان در سال ۱۴۰۲ برگزار شد

۰۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۰ کد : ۱۶۲۶ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دومین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان در سال ۱۴۰۲ با حضور ریاست، اعضای هیات رئیسه و تعدادی از مدیران و کارشناسان مربوطه برگزار گردید.
دومین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان در سال ۱۴۰۲ برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دومین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه صنعتی قوچان در سال 1402 با حضور ریاست، اعضای هیات رئیسه و تعدادی از مدیران و کارشناسان مربوطه برگزار گردید.

در این جلسه آقای دکتر مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان، آقای حجت الاسلام و المسلمین سید حسن سیدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، آقای دکتر خانی دهنوی معاونت دانشجویی و فرهنگی، آقای قهرمانی مقدم مدیر حوزه فرهنگی، آقای دکتر حامد جعفرزاده مدیر دفتر نظارت وارزیابی، آقای خلیق کارشناس فرهنگی و تعدادی از دانشجویان حضور داشتند.

در این جلسه ضمن گزارش عملکرد فعالیت های فرهنگی در سال 1401، برنامه های آینده این حوزه نیز بررسی و در خصوص مسائل فرهنگی دانشگاه بحث و تبادل نظر شد.