سخنرانی دکتر طاهره روحانی با عنوان جداسازی و تشخیص بیومارکرهای مشتق از تومور در بیوپسی مایع با استفاده از نانو بیوسنسورها برگزار گردید.

۰۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۲ کد : ۱۶۲۷ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، سخنرانی خانم دکتر روحانی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان با عنوان "جداسازی و تشخیص بیومارکرهای مشتق از تومور در بیوپسی مایع با استفاده از نانو بیوسنسورها" در سالن جلسات ساختمان شهید سلیمانی برگزار گردید.

این سخنرانی تحت عنوان گزارشی از ماموریت ایشان در خارج از کشور و ویژه اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

گفتنی است این مراسم در روز یکشنبه 31 اردیبهشت 1402 برگزار شد.