دیدار اعضای شورای صنفی دانشجویان با ریاست و اعضای هیات رئیسه دانشگاه صنعتی قوچان

۰۲ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۴۱ کد : ۱۶۳۷ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دیدار دبیر و اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان با ریاست و اعضای هیات رئیسه این دانشگاه برگزار گردید.

در این دیدار آقای دکتر مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان، آقای دکتر بیکی معاونت اداری و مالی، آقای دکتر خانی دهنوی معاونت دانشجویی و فرهنگی، آقای دکتر فربد مدیریت امور دانشجویی و آقای دکتر انزابی نژاد مدیریت آموزش دانشگاه، آقای دکتر خزائی مدیر دفتر فنی و طرح های عمرانی دانشگاه، آقای سه یک کار کارشناس حوزه دانشجویی و همچنین دبیر و اعضای شورای صنفی دانشجویان این دانشگاه حضور داشتند.

در این جلسه درخواست هایی از سوی شورای صنفی دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان مطرح و در خصوص مسائل مربوطه بحث و تبادل نظر شد.