با حکم جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان؛

جناب آقای مهدی ساعدی به عنوان رئیس اداره حراست دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد

۰۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۶ کد : ۱۶۳۸ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، طی حکمی جناب آقای "مهدی ساعدی" را به عنوان "رئیس اداره حراست" دانشگاه صنعتی قوچان منصوب کرد.
جناب آقای مهدی ساعدی به عنوان رئیس اداره حراست دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، طی حکمی آقای "مهدی ساعدی" را به عنوان "رئیس اداره حراست" دانشگاه صنعتی قوچان منصوب کرد.

در این حکم آمده است؛

با سلام؛
 احتراماً به استناد نامه شماره 02/97533/3 مورخ 1402/03/01ریاست محترم مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جناب آقای دکتر علی اکبر فامیل کریمی و نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی، جنابعالی به موجب این حکم به عنوان رئیس اداره حراست در دانشگاه صنعتی قوچان منصوب می شوید. امید است با یاری خداوند متعال در انجام امور محوله موفق و مؤید باشید.

همچنین جناب آقای دکتر مهدویان، در نامه جداگانه ای از زحمات جناب آقای نصرالله قامتی مدیر سابق اداره حراست دانشگاه صنعتی قوچان در مدت زمان تصدی این پست تقدیر و تشکر نمودند.