امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه صنعتی قوچان و بنیاد ملی نخبگان خراسان رضوی

۰۵ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۱:۲۹ کد : ۱۶۴۰ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در این جلسه، تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه صنعتی قوچان و بنیاد ملی نخبگان خراسان رضوی به امضاء رسید.
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه صنعتی قوچان و بنیاد ملی نخبگان خراسان رضوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه صنعتی قوچان و بنیاد ملی نخبگان خراسان رضوی به امضاء رسید.

در این جلسه که با حضور آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، آقای دکتر سید محمدعلی امین یزدی معاونت محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه و آقای دکتر علی فرزانه مدیر گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه برگزار شد، ضمن معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان، زمینه‌های حمایت از استعدادهای برتر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین تصمیم‌گیری شد تا به منظور آشنایی دانشجویان و اعضای هیئت علمی با این موضوعات، جلسه‌ای در دانشگاه با حضور کارشناسان بنیاد ملی نخبگان برگزار شود.

گفتنی است، این همکاری می تواند به بهبود و ارتقای علمی و فناورانه منطقه‌ای و استفاده از ظرفیت های موجود در بنیاد ملی نخبگان کمک کند.