بازدید دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان از کارخانه ایران خودرو خراسان

۱۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۳ کد : ۱۶۶۱ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دکتر علی فرزانه گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه با اعلام این خبر گفت: این بازدید با هدف تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت، آشنایی دانشجویان با فرصت‌های شغلی در حوزه صنایع و نیز ایجاد انگیزه و نگاه مثبت به آینده شغلی برگزار گردید.
بازدید دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان از کارخانه ایران خودرو خراسان

دکتر علی فررانه در ادامه تصریح کرد: در این بازدید حدود 30 نفر از دانشجویان رشته مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی قوچان حضور داشتند.
دانشجویان در این بازدید سوالات خود را نیز مطرح و کارشناسان و مهندسان بخش‌های مختلف کارخانه به آنها پاسخ دادند.

گفتنی است، این برنامه با هماهنگی آقای دکتر صدرنیا از اعضای محترم هیات علمی دانشگاه که به عنوان سرپرست بازدید حضور داشتند و انجمن علمی مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی قوچان برگزار گردید.