افتتاح آزمایشگاه نوین کامپوزیت صدرا مطابق با استاندارد جهانی ۱۷۰۲۵ در روز جهانی تایید صلاحیت

۲۴ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۲ کد : ۱۶۶۹ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، آزمایشگاه نوین کامپوزیت صدرا مطابق با استاندارد جهانی 17025 در روز جهانی تایید صلاحیت افتتاح شد.

آزمایشگاه نوین کامپوزیت صدرا در تاریخ  20 خردادماه 1402 با حضور مدیر کل استاندارد خراسان رضوی جناب آقای مهندس سجادی، رئیس اداره تایید صلاحیت جناب آقای دکتر محمدی و جمعی از همکاران و مدیران ارشد و کارکنان این آزمایشگاه افتتاح شده و به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز نمود.

گفتنی است، کارخانه نوین کامپوزیت صدرا متعلق به دکتر ستار مالکی و دکتر عطیه اندخشیده، زوج موفق و عضو هیات علمی گروه مکانیک دانشگاه صنعتی قوچان می باشد.