ششمین گردهمایی سراسری خیرین آموزش عالی کشور در مشهد برگزار شد

۲۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۴ کد : ۱۶۷۱ اخبار دانشگاه
ششمین گردهمایی سراسری خیرین آموزش عالی کشور با حضور خیرین حامی ایده‌های نوآورانه و فناورانه از ۲۳ خرداد لغایت ۲۵ خردادماه ۱۴۰۲ و به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
ششمین گردهمایی سراسری خیرین آموزش عالی کشور در مشهد برگزار شد

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، این مراسم با حضور آقای دکتر زمانیان قائم مقام وزیر علوم و آقای دکتر خطیبی معاون اداری مالی وزارت عتف، آقای محمدحسین امید مدیرعامل بنیاد حامیان علم و فناوری ایران و نیز با حضور برجسته مسئولین دانشگاه صنعتی قوچان آقای دکتر مجید مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی و آقای دکتر حمیدرضا موحدی زاده ریاست هیئت مدیره بنیاد دانشگاه صنعتی قوچان و آقای دکتر جواد قریشی الحسینی عضو هیئت مدیره بنیاد برگزار گردید.

گفتنی است، تدوین سیاستهای کلان وزارت علوم در زمینه توسعه وقف علم و فناوری با استفاده از ظرفیتهای خیرین آموزش عالی و همچنین چگونگی شناسائی نیازمندیهای دانشگاهها در استفاده از ظرفیتهای خیرین، واقفین و حامیان علم و فناوری در جهت حمایت از پارکهای علم و فناوری از جمله محورهای این همایش بود.

همچنین بنیاد دانشگاه صنعتی قوچان نیز همگام با بنیاد های حامی کشور با اعلام کمک به هسته های پژوهانه دانشجویی، نقشی بسزا در این خصوص را به ثبت رسانید.