اطلاعیه حذف پزشکی امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی۱۴۰۲-۱۴۰۱

۲۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۳ کد : ۱۶۷۳ اطلاعیه ها اخبار آموزشی

در شرایطی که دانشجو به دلیل بیماری یا سانحه موفق به شرکت در جلسه امتحان درس یا دروس پایان ترم نمی شود، برای «حذف درس بعد از غیبت در جلسه آزمون پایانی درس به دلایل پزشکی» باید:
 الف- مدارک پزشکی معتبر ارائه شود
 ب- دانشجوی بیمار توسط پزشک معتمد دانشگاه (که در ایام امتحانات در دانشگاه حضور خواهند داشت) معاینه شود و مدارک پزشکی توسط ایشان تأیید شود.
 ج- درخواست حذف در شورای آموزش طرح و پذیرفته شود.

توجه و تأکید:

-به جز مواردی که مراجعه دانشجو در ایام امتحانات برای معاینه توسط پزشک معتمد دانشگاه امکان پذیر نمی باشد (مثل بستری در بیمارستان با پرونده و مدارک معتبر) ، در سایر موارد، موافقت با حذف پزشکی غیبت در جلسه امتحان مستلزم معاینه توسط پزشک معتمد دانشگاه و سپس تأیید مدارک مربوطه توسط ایشان در ایام امتحانات می باشد.

-اصل مدارک پزشکی بایستی ارائه شود و تاریخ مراجعه به پزشک باید در زمان بیماری، در ایام امتحانات باشد و در صورت نیاز به استراحت مدت زمان استراحت درج شده باشد.

-درخواست حذف پزشکی باید بلافاصله به آموزش ارائه شود.

- پزشک معتمد دانشگاه از ۲۸ خرداد تا ۱۵ تیرماه (بجز ایام تعطیل) ، ساعت ۱۳-۱۱ در طبقه اول (بالای همکف) ، . برای معاینه و بررسی درخواستهای دانشجویان حضور خواهند داشت.