با حکم جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم ریاست دانشگاه صنعتی قوچان؛

جناب آقای دکتر محمدحسین سیگاری به سمت سرپرست امور فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد

۲۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۲ کد : ۱۶۷۶ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، طی حکمی جناب آقای"دکتر محمدحسین سیگاری " را به عنوان "سرپرست امور فناوری اطلاعات و ارتباطات " دانشگاه صنعتی قوچان منصوب کرد.

در این حکم آمده است؛

سلام علیکم؛
      احتراماٌ نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب جنابعالی به موجب این حکم و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی از تاریخ 1402/03/28به عنوان “سرپرست امور فناوری اطلاعات و ارتباطات در دانشگاه صنعتی قوچان منصوب می شوید.
امید است با پشتکار، دلسوزی و استعانت از درگاه خداوند متعال و با بهره‌ گیری از ظرفیتهای موجود در دانشگاه در راستای تحقق اهداف عالی دانشگاه موفق باشید.

همچنین جناب آقای دکتر مهدویان، در نامه جداگانه ای از زحمات جناب آقای دکتر محمد رضایی مدیر سابق امور فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه در مدت زمان تصدی این پست تقدیر و تشکر نمودند.