دیدار ریاست دانشگاه صنعتی قوچان با فرمانده جدید نیروی انتظامی شهرستان قوچان

۰۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۳ کد : ۱۶۸۱ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، آقای دکتر مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان، آقای حجت الاسلام و المسلمین سید حسن سیدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه صنعتی قوچان و آقای دکتر سید محمدعلی امین یزدی معاونت آموزشی و پژوهشی این دانشگاه با فرمانده جدید نیروی انتظامی شهرستان قوچان دیدار و گفت و گو داشتند.
دیدار ریاست دانشگاه صنعتی قوچان با فرمانده جدید نیروی انتظامی شهرستان قوچان

در این دیدار طرفین به تعاملات بیشتر بین دانشگاه و نیروی انتظامی در زمینه آموزش و دوره های مورد نیاز برای دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان نظیر موضوعات نظام وظیفه و ... اشاره داشتند.

گفتنی است، در روز یکشنبه 21 خرداد 1402 و با حضور سردار تقوی فرماندهی انتظامی استان خراسان‌رضوی، جناب سرهنگ قربانعلی قربانی به عنوان فرمانده جدید انتظامی شهرستان قوچان منصوب و جایگزین جناب سرهنگ طبسی شد.