توسعه پنجره واحد هوشمند خدمات دانشگاه صنعتی قوچان

۰۵ تیر ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۲ کد : ۱۶۸۳ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دکتر محمدحسین سیگاری رئیس مرکز فاوای دانشگاه صنعتی قوچان اعلام کرد: با تلاش کارکنان محترم حوزه فاوا، کلیه دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه امکان استفاده از خدمات این دانشگاه از طریق پنجره واحد خدمات هوشمند را دارند.
توسعه پنجره واحد هوشمند خدمات دانشگاه صنعتی قوچان

دانشگاه صنعتی قوچان از اولین دانشگاه های کشور می باشد که توانسته در راه اندازی و توسعه پنجره واحد خدمات الکترونیکی، مشارکت داشته باشد و در اولین همایش مدیران فاوای دانشگاه ها نیز مورد تقدیر قرار گرفت. در حال حاضر، این پنجره به سامانه آموزشی دانشگاه متصل می باشد و تمام دانشجویان و دانش آموختگان این دانشگاه می توانند درخواست های خود را از طریق این پنجره ارسال و دریافت کنند. گفتنی است که در آینده سامانه های دیگر دانشگاه نیز به آن متصل خواهند شد.

پنجره واحد خدمات هوشمند یکی از خدمات دولت الکترونیک (e-Government) است. اصل اساسی در توسعه پنجره واحد (Single Window)، ارائه همه خدمات دولت الکترونیک در یک درگاه مشخص و با یکبار ورود کاربر به این درگاه است. بنابراین شهروندان می توانند انواع درخواست خدمات از دستگاه ها و سازمان ها را به صورت منسجم در این پنجره ثبت و نتیجه آن را هم دریافت نماید. احراز هویت در این پنجره بر اساس موبایل و ارسال رمز یکبار مصرف می باشد.

بنابراین نیاز کاربر به داشتن نام کاربری و رمز عبور برای تعداد زیادی از سامانه ها را رفع می نماید.

هم اکنون دانشگاه صنعتی قوچان نیز در لیست ارائه دهندگان خدمات الکترونیکی در قالب پنجره واحد هوشمند است. برای دریافت این خدمات می توانید از پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به آدرس my.gov.ir مراجعه نمایید.