به مناسبت هفته قوه قضائیه برگزار شد؛

دیدار ریاست دانشگاه صنعتی قوچان با ریاست دادگستری و دادستان شهرستان

۰۶ تیر ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۱ کد : ۱۶۸۴ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، به مناسبت هفته قوه قضائیه آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، آقای دکتر خانی دهنوی معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی با آقای ولیدخت ریاست محترم دادگستری شهرستان و آقای همتی فر دادستان محترم شهرستان برگزار گردید.
دیدار ریاست دانشگاه صنعتی قوچان با ریاست دادگستری و دادستان شهرستان

در این جلسه آقای دکتر مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان ضمن تبریک هفته قوه قضائیه به ریاست محترم دادگستری و دادستان محترم از زحمات مسئولین این قوه در شهرستان که به ارائه خدمت مشغول می باشند تقدیر و تشکر نمود.

گفتنی است، در این دیدار به مسائلی همچون مسئولیت پذیری مدیران و بالا بردن بینش مدیریتی تاکید گردید.