تفاهم نامه با هتل آپارتمان هما برای اسکان دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان به امضاء رسید

۰۵ تیر ۱۴۰۲ | ۲۰:۰۵ کد : ۱۶۸۵ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، با پیگیری‌های آقای دکتر فربد مدیریت محترم دانشجویی تفاهم نامه میان حوزه دانشجویی دانشگاه صنعتی قوچان و هتل آپارتمان هما برای اسکان دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ منعقد شد.

بر اساس تفاهم صورت گرفته در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، طبقات اول و دوم این هتل که به عنوان یکی از هتل آپارتمان های خوب شهرستان می باشد، با ظرفیت حدود  ۱۱۰  نفر برای اسکان دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان در نظر گرفته می‌شود.

با توجه موقعیت مکانی خوب و شرایط هتل، این برای اولین بار است که هتل آپارتمان هما بصورت دائم در اختیار دانشجویان محترم قرار می‌گیرد.