تمدید تفاهم نامه با خوابگاه خودگردان الماس برای اسکان دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان

۱۱ تیر ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۴ کد : ۱۶۹۲ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، با برگزاری جلسه مدیریت محترم دانشجویی با مالک محترم خوابگاه خودگردان الماس (عفیف) تفاهم نامه میان حوزه دانشجویی دانشگاه صنعتی قوچان و خوابگاه خودگردان الماس برای اسکان دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان برای دومین سال و در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ منعقد شد.

بر اساس تفاهم صورت گرفته در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ نیز این خوابگاه خودگردان برای اسکان حدود ۱۲۰ نفر از دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان در نظر گرفته می‌شود.

خوابگاه خودگردان الماس (عفیف)، ساختمانی مسکونی است که تا سال گذشته خالی از سکنه بود و برای اولین بار جهت سکونت به اسکان دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان اختصاص یافت.

قابل ذکر است پیش از این نیز تفاهم نامه‌ای دیگر با هتل آپارتمان هما برای اسکان دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان به امضاء رسیده بود.