آزمون سراسری ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه صنعتی قوچان در روز اول برگزار شد

۱۴ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۷ کد : ۱۶۹۳ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، صبح روز چهارشنبه ۱۴ تیرماه ، آزمون سراسری ۱۴۰۲ در گروه های ریاضی و انسانی به میزبانی دانشگاه صنعتی قوچان و دانشگاه پیام نور این شهر در سلامت و آرامش برگزار شد و عصر روز چهارشنبه نیز داوطلبین گروه هنر به رقابت خواهند پرداخت.
آزمون سراسری ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه صنعتی قوچان در روز اول برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، صبح روز چهارشنبه ۱۴ تیرماه ، آزمون سراسری 1402 در گروه های ریاضی و انسانی به میزبانی دانشگاه صنعتی قوچان و دانشگاه پیام نور این شهر در سلامت و آرامش برگزار شد و عصر روز چهارشنبه نیز داوطلبین گروه هنر به رقابت خواهند پرداخت.

گفتنی است روز دوم این آزمون (پنج شنبه 15 تیرماه 1402) در گروه های علوم تجربی (صبح) و زبان های خارجه (عصر) ادامه خواهد داشت.

در این روز آقای اسماعیلی ریاست اداره آموزش و پرورش شهرستان قوچان از فرآیند برگزاری آزمون بازدید نموده و از عوامل اجرایی بابت برگزاری مناسب آزمون تقدیر و تشکر نمودند.

خروج داوطلبان آزمون رشته علوم انسانی (عکس پایین)

کلید واژه ها: آزمون سراسری 1402 آزمون سراسری 1400 مدیرگروه ریاضی گروه انسانی آزمون سراسری 1402 در قوچان آزمون سراسری 1402 تیرماه