آزمون سراسری با حضور ۲۷۶۹ نفر داوطلب در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

۱۶ تیر ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۷ کد : ۱۶۹۴ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، آزمون سراسری روزهای چهارشنبه ۱۴ و پنجشنبه ۱۵ تیر ماه و با حضور ۲۷۶۹ نفر داوطلب در دانشگاه صنعتی قوچان و دانشگاه پیام نور قوچان برگزار شد.
آزمون سراسری با حضور ۲۷۶۹ نفر داوطلب در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

در همین خصوص دکتر داود فربد نماینده تام الاختیار آزمون‌های سنجش در قوچان اعلام نمود: آزمون سراسری روزهای چهارشنبه ۱۴ و پنجشنبه ۱۵ تیر ماه و با حضور ۲۷۶۹ نفر داوطلب (انسانی ۸۲۳ نفر، ریاضی ۲۶۲ نفر، هنر ۱۲۷ نفر، تجربی ۱۴۱۳ نفر، زبان ۱۴۴ نفر) در دانشگاه صنعتی قوچان و دانشگاه پیام نور قوچان برگزار شد.

برای برگزاری هر چه بهتر آزمون، تمامی اتاق‌ها و کولرهای دانشگاه صنعتی و دانشگاه پیام نور برای برگزاری تجهیز و سرویس شدند.
علی‌رغم تجهیز کامل کولرها، برای اطمینان از شرایط هوا در داخل حوزه‌ها تعداد زیادی پنکه‌های سیار در اختیار تیم اجرایی آزمون قرار گرفت تا بتوان در شرایط اضطرار بطور همزمان از کولرها و پنکه‌ها استفاده کرد.

خوشبختانه وضعیت سرمایش محل‌های آزمون در زمان‌های برگزاری در شرایط خوب و مطلوبی بود.

وی خاطرنشان کرد: افزایش تعداد ساعتها و قرار دادن باطری تازه، برای اطمینان از عدم قطعی ساعت‌ها در حین برگزاری و چک نمودن وضعیت فیزیکی صندلی‌ها برای داوطلبان از دیگر از اقدامات بود.

دکتر فربد در پایان از حمایت‌های جناب آقای دکتر مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان و همکاری مناسب فرمانداری، دانشگاه پیام نور، اداره آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، پلیس راه، شبکه بهداشت و درمان، شهرداری، اتوبوسرانی، آتش‌نشانی، اداره برق، مسئول حفاظت آزمون و کلیه عوامل اجرایی در برگزاری مطلوب آزمون سراسری تشکر و قدردانی نمود.

گفتنی است در این روز جناب آقای مهندس صفائی فرماندار شهرستان قوچان، جناب آقای همتی‌فر دادستان قوچان، جناب آقای طاهری معاون امنیتی، سیاسی و اجتماعی فرمانداری  و جناب آقای دکتر مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین آقای سیدی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قوچان از روند برگزاری آزمون سراسری روز پنجشنبه ۱۵ تیر ماه بازدید فرمودند.