بازدید مسئولین شهرستان و دانشگاه صنعتی قوچان از روند برگزاری آزمون سراسری ۱۴۰۲

۱۶ تیر ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۳ کد : ۱۶۹۵ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، آزمون سراسری روزهای چهارشنبه ۱۴ و پنجشنبه ۱۵ تیر ماه و با حضور ۲۷۶۹ نفر داوطلب (انسانی ۸۲۳ نفر، ریاضی ۲۶۲ نفر، هنر ۱۲۷ نفر، تجربی ۱۴۱۳ نفر، زبان ۱۴۴ نفر) در دانشگاه صنعتی قوچان و دانشگاه پیام نور قوچان برگزار شد.
بازدید مسئولین شهرستان و دانشگاه صنعتی قوچان از روند برگزاری آزمون سراسری ۱۴۰۲

روز اول این آزمون داوطلبین گروه های ریاضی و انسانی و هنر و روز دوم نیز داوطلبین گروه های علوم تجربی و زبان های خارجه به رقابت پرداختند.

در روز دوم این آزمون جناب آقای مهندس صفائی فرماندار شهرستان قوچان، جناب آقای همتی‌فر دادستان قوچان، جناب آقای طاهری معاون امنیتی، سیاسی و اجتماعی فرمانداری  و جناب آقای دکتر مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین آقای سیدی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قوچان از روند برگزاری آزمون سراسری روز پنجشنبه ۱۵ تیر ماه بازدید فرمودند.