از همکاران محترم سادات دانشگاه به مناسب عید غدیر تجلیل شد

۱۷ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۰ کد : ۱۶۹۸ اخبار دانشگاه
به مناسبت و شکرانه عید غدیر خم جناب آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه و اعضای محترم هیات رئیسه با همکاران محترم سادات دانشگاه صنعتی قوچان دیدار داشتند.
از همکاران محترم سادات دانشگاه به مناسب عید غدیر تجلیل شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در این دیدار ضمن تبریک عید سعید غدیر خم از تلاش های کارکنان پرتلاش سادات در مجموعه دانشگاه صنعتی قوچان با اهدای گل تجلیل شد.

در این دیدار آقای دکتر مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان، آقای حجت الاسلام و المسلمین سید حسن سیدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه، آقای دکتر سید محمدعلی امین یزدی معاونت آموزشی و پژوهشی، آقای دکتر بیکی معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع، آقای دکتر خانی دهنوی معاونت محترم دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی و آقای منصوری مدیر  اداری حضور داشتند.