خرید سرور جهت راه اندازی خدمات دسکتاپ مجازی (VDI) دانشگاه صنعتی قوچان

۱۹ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۵ کد : ۱۷۰۰ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، با پیگیری گروه فاوای دانشگاه و حمایت هیات رئیسه، یک سرور با مشخصات فنی بسیار خوب برای راه اندازی خدمات دسکتاپ مجازی (VDI) برای ارائه خدمات بهتر به دانشجویان و کارکنان دانشگاه خریداری شده است.
خرید سرور جهت راه اندازی خدمات دسکتاپ مجازی (VDI) دانشگاه صنعتی قوچان

دسکتاپ مجازی نوعی از سرویس است که به کاربران اجازه می دهد از طریق هر کامپیوتری به یک کامپیوتر مجازی متصل شده و امور خود را نه در کامپیوتر شخصی خود، که بر روی آن انجام دهند. از جمله مزایای دسکتاپ مجازی، امکان دسترسی به دسکتاپ مجازی و فایل های شخصی از هر نقطه است. همچنین می توان با یک کامپیوتر با سخت افزار ضعیف، به صورت مجازی به یک کامپیوتر با سخت افزار قوی متصل و از امکانات آن بهره برد. امکان تعریف و تغییر میزان منابع سخت افزاری برای هر کاربر متناسب با نیاز او از دیگر مزایای دسکتاپ مجازی است. هم اکنون زیرساخت های این سرویس آماده شده و با تلاش کارشناسان محترم حوزه فاوا به ویژه آقای مهندس خدمتگذار و آقای مهندس بدیعی به زودی به بهره برداری نهایی می رسد.