اعلام انزجار اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان در پی اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم در کشورهای سوئد و دانمارک

۰۲ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۲:۱۴ کد : ۱۷۰۷ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان در بیانیه ای اعلام انزجار خود را از اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم در کشورهای سوئد و دانمارک اعلام نمودند.

در این بیانیه آمده است.

(إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّکْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ)

در ایام اقامه عزاو مصیبت اهل بیت علیهم السلام، اقدام موهن در اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم در کشورهای سوئد و دانمارک موجب ناراحتی و انزجار  میلیاردها مسلمان در سراسر جهان شد. بی شک این آخرین کتاب آسمانی که خداوند وعده حفاظت از آن را داده است مانند همیشه راهنما و راهگشای مسلمین و آزادی‌خواهان جهان خواهد بود و این اقدامات شنیع موجب همبستگی و همدلی هرچه بیشتر مسلمین می‌گردد و یادآور می‌گردد که تنها راه نجات انسانیت بهره بردن از تعلیمات انسان ساز قرآن کریم و رهنمودهای اهل بیت عصمت و طهارت می‌باشند. اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی قوچان ضمن محکومیت این اقدامات ددمنشانه بر چنگ زدن و تمسک به هردو ثقلین یعنی کتاب خدا و عترت رسول خدا (ص)دعوت می نمایند.

اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی قوچان