تقدیر فرماندار شهرستان قوچان از ریاست دانشگاه صنعتی قوچان

۰۸ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۴ کد : ۱۷۰۹ اخبار دانشگاه
فرماندار شهرستان قوچان بابت برگزاری مطلوب آزمون های سازمان سنجش از ریاست دانشگاه صنعتی قوچان تقدیر نمودند.
تقدیر فرماندار شهرستان قوچان از ریاست دانشگاه صنعتی قوچان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، بعد از برگزاری مطلوب آزمونهای مختلف در دانشگاه صنعتی قوچان در سال اخیر، جناب آقای مهندس صفائی فرماندار محترم شهرستان قوچان از جناب آقای دکتر مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان با اهدای لوح سپاس، تقدیر به عمل آوردند.

لازم به ذکر است، امسال تمامی آزمونهای سراسری سازمان سنجش به میزبانی دانشگاه صنعتی قوچان در شرایط مطلوبی برگزار شد که می توان به برگزاری آزمون سراسری (دو مرتبه در سال)، آزمون استخدامی (دو مرتبه در سال)، آزمون دکتری تخصصی و آزمون کارشناسی ارشد اشاره نمود.