آزمون استخدامی دبیری آموزش و پرورش در دانشگاه صنعتی قوچان (حوزه خواهران) برگزار شد

۱۲ مرداد ۱۴۰۲ | ۲۲:۲۲ کد : ۱۷۱۴ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، آزمون استخدامی دبیری آموزش و پرورش صبح روز پنجشنبه ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۲ در دانشگاه صنعتی قوچان (حوزه خواهران) با حضور ۱۰۵۹ نفر داوطلب خواهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، آزمون استخدامی دبیری آموزش و پرورش صبح روز پنجشنبه 12 مرداد ماه 1402 در دانشگاه صنعتی قوچان (حوزه خواهران) با حضور 1059 نفر داوطلب خواهران برگزار شد.

وضعیت سرمایشی محل حوزه دانشگاه صنعتی قوچان در شرایط مطلوبی بود.

حوزه آقایان نیز در دبیرستانهای اداره آموزش و پرورش با حضور 497 نفر داوطلب برادران و با مسئولیت مستقیم اداره آموزش و پرورش قوچان برگزار شد.

باجه رفع نقص کارت شرکت در آزمون کلیه داوطلبان شهرستان قوچان و شهرستانهای اطراف و همچنین مخزن اصلی شهرستان در دانشگاه صنعتی قوچان مستقر بود.